Voor u vindt u de realisatie van onze droom!

Omdat wij als ‘globetrotters’ al in verscheidene resorts en hotels hebben gewerkt en verbleven, weten we hoe we gasten moeten ontvangen en laten voelen dat ze op de juiste plaats zijn. Vandaar dat we nu bezig zijn met een uniek concept in de Benelux!

Op Het Landschap kom je straks aan als gast en drop je de bagage en kun je genieten van de Friese Wouden! Op en top verzorgd! Je kunt reserveren voor een Dome met thema, buiten het pad als luxe Dome, met eigen badkamer en toilet en geschikt voor 2 personen en binnen in het pad bij de natuurzwemvijver de 2 Domes voor 2 personen met als extra een houtgestookte hottub en ontvangst met een gevulde koelkast.

De glamping is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie in de Friese natuur

Bij het reserveren of ter plekke kun je meteen een uitje boeken! Natuurlijk is het voor de wereldreiziger maar een klein stukje naar de meeste hotspots van onze provincie! Maar ook heel dichtbij kunnen ze genieten van onze prachtige omgeving door een ritje te maken op een wagen getrokken door een prachtige Friese Hengst! Of een tochtje langs de Leijen en Eastermar op de E-Scooter! Vind jezelf een dagje ondergedompeld onder de wijnranken van Jantiene van de meest noordelijke wijngaard De Frysling!

Of bezoek een paar van de 11 steden, Dokkum, Harlingen, Leeuwarden.

Culinair kun je hier ook genieten van een high tea of een kleine lunch! Maar uit eten kun je in de omgeving bij diverse restaurants naar keuze in de buurt!

Voor belangstellenden en voor diegenen die een keertje niet uit eten willen is er een buitenkeuken aanwezig met de mooiste BBQ’s om heerlijk vlees te bereiden of een pizza. Dit allemaal voor onze Glamping gasten.